Introductie

De rekenmarkt is opgezet voor en door BINK software gebruikers. BINK gebruikers zijn in het bezit van de juiste kennis en gereedschappen om bouwfysische, bouwbesluit, installatietechnische en energieberekeningen uit te voeren. De rekenmarkt biedt advertentieruimte aan bedrijven die rekenwerkzaamheden willen uitvoeren. BINK software kent meer dan 800 bedrijven met meer dan 3000 gebruikers met expertise in het berekenen en ontwerpen van gebouwen en installaties.

Uitleg_prijzen_home

Spelregels BINK rekenmarkt

Procedure advertentie aanmaken

Uitleg_prijzen_voorbeeld

Tips om makkelijker gevonden te worden