De rekenmarkt is opgezet voor en door BINK software gebruikers. BINK gebruikers zijn in het bezit van de juiste kennis en gereedschappen om bouwfysische, bouwbesluit, installatietechnische en energieberekeningen uit te voeren. De rekenmarkt biedt advertentieruimte aan bedrijven die rekenwerkzaamheden willen uitvoeren. BINK software kent meer dan 800 bedrijven met meer dan 3000 gebruikers met expertise in het berekenen en ontwerpen van gebouwen en installaties.

Bedrijven actief op deze rekenmarkt zijn in het bezit van een abonnement of onderhoud op de BINK programmatuur, die rekent volgens geldende normen en richtlijnen.

BINK software zet zich in voor het zo wijd en zijd mogelijk bekend maken van de rekenmarkt, zodat opdrachtgevers hier gebruik van kunnen maken. Ook bedrijven die door drukte of andere redenen niet toekomen aan berekeningen kunnen hier terecht.

Macbook