dBO-advies

dBO-advies -> Advies in geluid en omgeving. Berekenen en controleren van gevelweringeis, galm, industrie- en wegverkeerslawaai, horeca en bouwlawaai..

Omgevingsmanagement

Voor het oprichten van uw bedrijf of het wijzigen zijn steeds verschillende vergunningen benodigd. Enerzijds de bouwvergunning of anderzijds de milieuvergunning of melding. Daar u liever met u corebusiness bezig bent kunnen wij dit soort werkzaamheden voor u uit handen nemen. Zoekt u een deskundige partner die u door de gecompliceerde wereld van vergunningaanvragen, bodemonderzoeken, geluidonderzoeken of juridisch trajecten en door de desbetreffende wet- en regelgeving heen kan loodsen? Onze adviseurs hebben ruime ervaring in diverse soorten adviestrajecten.

Omgevingsadvies

Hebt u als ondernemer advies nodig of moet u de lokale of provinciale overheid cijfers tonen met betrekking tot het geluidniveaus naar de omgeving? Onze adviseurs verrichten voor u akoestische onderzoeken zowel in de directe omgeving van het bedrijf (voor b.v. omgevingsvergunningsaanvraag) als op de werkplek (voor b.v. ARBO-wetgeving).

Onderzoek en advies

Wilt u als projectontwikkelaar, architect of bouwonderneming inzicht in de te verwachten geluidbelasting ten behoeve van een woningbouwplan? Wij verrichten de geluidonderzoeken en adviseren u bij de indeling van een plan, noodzakelijk te treffen gevelmaatregelen, de gewenste binnenakoestiek of het installatiegeluid.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen van deze rekenservice geplaatst. Wees nu de eerste om deze rekenservice te beoordelen!

Plaats een beoordeling

Contact opnemen
WWW http://www.dbo-advies.nl
Email info@dbo-advies.nl
Adres Kuil 16
8322 DH Urk
Nederland
Telefoon 06 52335199
BTW NL138407666B01
KVK 5149873

Categorieën