Duco Ventilation & Sun Control

Duco Ventilation & Sun Control is een toonaangevend bedrijf op het vlak van natuurlijke ventilatie- en zonweringsystemen voor woning- & utiliteitsbouw

Duco Ventilation & Sun Control is een toonaangevend bedrijf op het vlak van natuurlijke ventilatie- en zonweringsystemen.

Sinds de oprichting van het bedrijf in 1991 werd er resoluut gekozen voor ventilatie volgens systeem C: verse lucht komt rechtstreeks via de zelfregelende roosters in de gevel het gebouw binnen, want de kortste weg is de gezondste. De Vraaggestuurde Natuurlijke Ventilatiesystemen (VNV) garanderen dankzij de sensorgestuurde werking (op basis van CO2-, vocht- en/of temperatuurmetingen) een gezond, comfortabel én energiezuinig binnenklimaat.

Duco beschikt over een uitgebreid scala ventilatiesystemen, die probleemloos in zowel woning- als utiliteitsbouw geïntegreerd kunnen worden, bij nieuwbouw of renovatie (verhoging van het EPA-label!). Van snel en eenvoudig te installeren, zoals het Duco CO2 System of het Duco Comfort System tot de ultieme vorm van ventileren met het elektronisch gestuurde DucoTronic System. In utiliteitsgebouwen wordt er geopteerd voor een bekabelde variant met het Duco Comfort System ‘Wired’ en het DucoTronic System ‘Wired’, die dankzij de universele Modbuscommunicatie een brug kunnen maken met bijvoorbeeld een gebouwbeheerssysteem.

Duco biedt zowel voor woning, kantoor, school of zorginstelling een innovatie totaaloplossing waar de gebruiker én gezondheid centraal staan. Duco , Home of Oxygen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen van deze rekenservice geplaatst. Wees nu de eerste om deze rekenservice te beoordelen!

Plaats een beoordeling

Contact opnemen
WWW http://www.duco.eu
Email info@duco.eu
Adres Handelsstraat 19
8630 Veurne
België
Telefoon 0032//58/33.00.33
BTW BE0456.974.225
KVK Niet van toepassing

Categorieën