TEKENBUREAU M. KRAGTEN

TEKENBUREAU M. KRAGTEN TEKENEN - BEREKENEN - PRINTEN ALLES ONDER 1 DAK BEKIJK ONZE WEBSITE - WWW.TEKENBUREAUKRAGTEN.NL

TEKENBUREAU M. KRAGTEN
De naam “Tekenbureau Kragten” is al ruim 40 jaar een begrip in heel Nederland, Vanaf 1973 begon mijn vader een tekenbureau genaamd tekenbureau J.G. Kragten, waar ik werkzaam ben geweest van 1991 tot 1998. en op 1 november 1998 startte ik volledig mijn eigen onderneming, genaamd tekenbureau M. Kragten.

TEKENBUREAU M. KRAGTEN kan een veelzijdige ondersteuning in tekenen, berekenen en printen voor uw bedrijf zijn,… maar dat weet u misschien niet? Tekenbureau Kragten is een landelijk erkend bedrijf gevestigd in midden Nederland met een professionele instelling dat tekenwerk, berekenwerk en printopdrachten uitvoert voor o.a. loodgieters, installateurs, adviesbureaus, aannemers, bouwbedrijven, projectontwikkelaars en particulieren op het gebied van W installatietechniek voor de woningbouw, woongebouwen, wooncomplexen en de (kleine) utiliteitsbouw.

Tekenen: Tekenbureau Kragten kan als gediplomeerd “Stabicad Professional Engineer” uw bedrijf volledig ondersteunen in het ontwerpen en engineeren van kwalitatief hoge installatietechnische tekeningen van bestek- tot en met prefab tekeningen. Door de jarenlange ervaring en vakkennis in installatietechniek, ontwerpen; tekenen en engineeren wij zorgvuldig en vakkundig de projecten met behulp van Autocad en Stabicad PRO, zodat gegarandeerde kwaliteit gewaarborgd is.

Berekenen: Berekenen van alle technische gawalo installaties zoals o.a.; riolering, hemelwater, tapwater, waterleiding, gasleiding, cv installatie, mechanische ventilatie, luchtbehandeling, warmteverlies en transmissieberekeningen. Voor het berekenen van W-installatietechniek maken wij gebruik van de Vabi, Bink & Stabicad software.

Printen: Grootformaat printen “ook wel plotten genaamd” voeren wij altijd in kleur uit, omdat de tekening veel duidelijker wordt dan zwart/wit, en er minder (lees) fouten worden gemaakt. Wij hebben een full color grootformaat (plot) printservice in eigen beheer. Printopdrachten printen wij direct en in haarscherpe kwaliteit waarna ze worden gevouwen en verzonden en u hoeft niet zelf een reprobedrijf te regelen, dus alles onder één dak!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen van deze rekenservice geplaatst. Wees nu de eerste om deze rekenservice te beoordelen!

Plaats een beoordeling

Contact opnemen
WWW http://www.tekenbureaukragten.nl
Email info@tekenbureaukragten.nl
Adres Afrikaring 19
3823CG Amersfoort
Nederland
Telefoon 0334571942
BTW 172188702B01
KVK 32071353

Categorieën