Bouwvisie BV

Bouwvisie is een adviesbureau voor de bouwsector en denkt mee in alle bouwfasen van een project om gezamenlijk te komen tot een optimaal ontwerp.

Bouwvisie is een adviesbureau voor de bouwsector. Bouwvisie denkt mee in alle bouwfasen van een project om gezamenlijk te komen tot een optimaal ontwerp. De bouwkundige-, duurzaamheid- en installatietechnische adviezen en overige Bouwfysica berekeningen dragen hiertoe bij. In een later stadium kan er een compleet of deel Stabu bestek uitgewerkt worden en kunnen bouwkundige en installatietechnische controles uitgevoerd worden. Door de samenwerking met Bouwvisie gaat het bouwproject over minder schijven. Dit levert de opdrachtgever een tijdsvoordeel op, omdat de diverse en veelvuldige informatieoverdrachten achterwege kunnen blijven.

De meerwaarde voor opdrachtgevers om met Bouwvisie samen te werken is een verkorte doorlooptijd in de ontwikkeling van woning- en utiliteitsprojecten, doordat het hele traject van advisering, bouwbesluit berekeningen, bouwfysica, installatie advies, bestekservice en bouwcontroles in één hand blijft. De advieswerkzaamheden van Bouwvisie zijn hoofdzakelijk bedoeld voor projectontwikkelaars, aannemers, architecten, woningbouwcorporaties, installateurs en bedrijven.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen van deze rekenservice geplaatst. Wees nu de eerste om deze rekenservice te beoordelen!

Plaats een beoordeling

Contact opnemen
WWW http://www.bouwvisie-advies.nl
Email info@bouwvisie-advies.nl
Adres Emailleplein 34
7071 AZ Ulft
Nederland
Telefoon 0315-641830
BTW 81.85.43.619.B01
KVK 9137748

Categorieën